Pregnancy test kabur

Hii mommies, pg tadi saya test. Lepas tu saya mcm nmpk line kabur2. Mommies nmpk tak? Nak tanya, kalau line kabur ni pregnant ke? Saya ni 1st time. Harap mommies dpt tolong saya.

Pregnancy test kabur
10 Balas

sis saya pun pernah mengalami dlm bulan 9 hari tu saya try dua hari sblum period naik double line tapi satu kbur sngt lepas tu dua hari saya period pulak sedih la 🥲 then 8/10 period saya delay 2 hari trus try check skli naik double linee 2 terang sngt pdhl wktu tu saya try tnghri dah dan keesokan hari nya saya trus scan n doktor ckp bru 1 bulan 🫣 semoga sis d murahkn rezekii 🥰

8mo ago

iya siss semoga d permudahkn 🥰 saya pun first baby

Test lg 2-3hri…tkut sis test awl lg,mmg kabur…klu lewat period dh smnggu biasanya bru terang..klu 2-3hri samar2 ..sy test awl hritu pstu kecewa/risau sbb xnmpk line..sbb sy xde mslh period jd cm pelik bila delay..jdi sy tnggu hmpir smnggu bru la naik terang double line..Insya Allah ade rezeki sis tu

8mo ago

Yeke. Okay sis. Nnti saya try test lg sekali lps delay period. Terima kasih ye

Hi awak. Sy check masa lewat 2 hari period. Check malam, kabur tak jelas line tu. Kakak saya doc. Sy tanya dia. Dia kata better check pagi, masa baru bangun tido. And yup, lepastu naik double line terang. Awak try lah :)

hai sis saya last hait. (12. ) bulan9 ) sampai sekarang belum hait tuhari saya ada pigi klinik pigi scene tapi kata doktor tiada padahal saya mau sangat mengandung doa kan saya cepat mengandung sis

nanti repeat test lagi..sy dlu tnggu lg dua minggu bru test lg skali..kalu ada rezeki sis..insyaAllah..double line..sy doakan..amin..

7mo ago

alhamdulillah...tahniah2 sis..jaga kesihatan elok2..

saya 2minggu delay baru naik 2line. sis bleh repeat upt nanti..semoga ada rezeki utk sis

sm gan sy awak pagi tadi test kabur, tapi semlm sy test pukul 11 pg naik 2 line terang.

8mo ago

yg samar2 tu air kncing bagun pagi awak, yg kali kedua tu pukul 11 pg tu sy thn kencing dlm 4 jam pastu test trus nmpk line terang

kabur dan kelabu line tu, takut evap line. nanti lepas 2 hari sis cuba repeat test.

8mo ago

alhamdulillah 💜

sis mcm mana cara nya agar kita cepat mengandung

8mo ago

Saya pon tk pasti sis. Sbb saya pon baru kahwin. Mungkin sis dgn suami boleh amalkn pemakanan yg sihat. Inshaallah ada tu nnti sis

Bila last period sis?

8mo ago

Nnti repeat check lg sis mesti terang lgi ..