pregnancy test

saya buat test guna stripe ms tellme naik double line. guna clear blue not pregnant. mcm mana ye tu.

pregnancy test
12 Balas

Saya macam sis jugak, double line klau yang strip ni klau clear blue tulis tak prgnant, tapi sebenarnya prgnat, kalu sis dah missed period seminggu, sis boleh scan kantung, insyallah nmpak dah, mcm saya hari tuu. Hari saya period tu, dia kluar sikit2, ingt period tak lancar ke ap, lps tu sya test, naik double line, pakai clear blue tulis not prgnant. So saya tunggu je seminggu lagi, makin terangg. And ke klinik tngk kantung nmpak dahh.

2y ago

@sahira rofi, dia keluar mcm coklat2 kira mcm last period, kira 4 hari jugak dtg mcm tu sya.

mungkin cara sis guna clear blue slah , sy pernah guna clear blue .. first sy cek petang and celup sekejap dia naik not prgnant , esok pgi2 sy try bt lagi kencing dlm cup kecik and celup lama2 dalam 30saat xlama naik pregnant ..

saya mcm sis juga feb lalu strip mcm positif lewat 5hri mcm tu lpas tu check clearblue tk pregnnt hri ke 7 period. .tpi skrg alhmdulillah mgndung 8minggu. .xpa nti sis check lg slpas sminggu. .

try test lg smggu klu blom period. hcg dh tinggi sikit insyaAllah nampak lebih terang. yg ni dh nampak samar2 insyaAllah ada tu

try repeat balik selepas seminggu..klau xpuas hati jugak...sis gi ja klinik scan...in shaa Allah,ada rezeki tu

cuba bukak clearblue digital tu. tengok strip dlm tu 2 line tak? kalau 2 line in shaa Allah pregnant

2y ago

aah betul. tu nampak ada line samar2. next week cuba test lagi atau pegi klinik mintak check beta hcg (detect pregnancy melalui darah)

Period sis dah delay ke belum?kalau dah, test upt lagi sekali after seminggu

1y ago

Strip awk sama mcm sy. Test 2 hari delay. Now dh 8w++. Insha Allah ada tu

Repeat semula smpai naik 2 terang k...semoga dipermudahkan segala urusan

2y ago

repeat this morning and no double line😂 possible ke

tggu lg seminggu dua, lepastu check lg sekali

2y ago

Ohh okey3. Terima kasih

Blh sy tau sis bli dmana strip mcm ni ye?