Test positif keesokannya negatif

Hai..saya nk tnya..hari first saya buat prengnancy test..saya nampak naik 2 line tapi kabur..suami pon nmpk kabur..saya test kali kedua pda hari yg sama pon sama..kabur..keesokan harinya saya buat lagi tapi naik satu line..tu mcm mna ya ?? saya pregnant atau x ??

1 Balas

Tunggu lagi seminggu dua sis kdg awl kehamilan tak brp nampak double line tu sbb hormon hcg belum byk

2y ago

maaf..mcmn dgn sis ye skrg? sbb ni situasi sama mcm sy..sapai ke sudah xtahu pregnant ke tak,xsempat nak g klinik tuk scan atau buat hcg..