Nak tnya kalau up test naik dua line tpi yg stu kabur sgt mengandung ke klu mcm ne🥺

10 Balas

Sye dulu mcmni mse test hari due period. Tanak ragu2 beli je clearblue digital tu. Mahal sikit tp puas hati. Sbb die bgthu terus kite pregnant ke tk. Kalau tknak boleh test lgi seminggu pakai urin pertama awal pagi

2y ago

dh beli dh result kluar not pregnant tpi bila test pki test biasa naik dua line hairan jgk

Try lg esok sampai la keesokannya makin terang..kalau x naik terang, maintain..negatif..tp makin terang inshaallah ada dlm tu..doa banyak2 ya. Moga positif. Semoga dipermudahkan segala urusan kita

Saya punya awal awal pun macam ni sis. Saya jenis tak sabar so saya test selang sehari. Makin lama nampak line makin terang. Atau pun sis boleh cuba test lagi seminggu, inshaAllah dah jelas ☺️

InsyaAllah ade.. try lagi esok makesure makin pekat.. awal bulan lalu saya pun samar lagi samar dari sis punya.. lepas 2 hari dah terang dah line..

2y ago

oh ok sis tq nti sy try lagi cek😊

💯 positive. Ni sy punya mula2. Kabur sgt2. Pastu check lagi seminggu alhamdulillah terang

Yes. Positive itu. Lagi beberapa hari test lagi

Test semula lg seminggu dua

insyallah ada tu

test lg nnt

ada tu sis

2y ago

ni syaa punya dlu hihi