Clearblue Digital

Nak tnya.. siapa ada pengalaman guna clear blue digital? Saya ada test upt stick tu tpi line kabur sgt.. kalau guna clear blue digital tu boleh x? Takut tak dapat detect jgk sbb hormon rendah. Benda dah lah mahal ?

15 Balas

Boleh jer..dulu sy guna upt casette jer..bila nk double comfirm, terus beli clearblue tp masa tu pikir gak 2 3 kali nk guna terus ke x..tup2 guna jer sbb excited nk tau berapa weeks da..tp sebaiknya guna bile sis betul2 yakin..mmg ada info ckp clearblue dpt detect awal n cara penggunaan kena betul.

Clear blue bagus sis. Hcg rendah pun boleh detect. Sgt2 sensitif. Sy syorkan sis guna upt murah dulu. Kalau double line baru pakai clear blue utk penjimatan haha. Sbb pengalaman sy dulu klu x preggy, terus test guna clear blue buang mcmtu je. Huhue

Saya check masa line dah mula terang sikit , masa awal2 tau pon line kabur sangat2 , lepas 2 hari mcm tuh line naik makin terang mcm dalam gambar . alhamdulilah pakai clear blue digital terus naik pregnant

2y ago

Ni before check pakai clear blue , same day check strip & clear blue digital

Dok o&g saya kata, clear blue digital mmg sgt sensitive utk positif hamil.. banding kalau nak confirmation dr mana2 klinik dr scan atau air kencing

ni sy punya.. yg ats tu sy test pagi lps bgn tido.. yg clearblue tu sy test dlm tghhr sikit.. hehe ..now dh 39w1d..tggu hr je nk brsalin..

8mo ago

Berapa lama tahan tulisan pregnant tu ye kak?

sy guna yg nie. mse nie bru sebulan x dtg period. alhamdulillah positif. skrg dh 10minggu. first baby..selama 11 thn menanti

1y ago

sya xthu lgi sis..sbb upt biasa xpat detect

Saya pkai yg biasa dulu , check beberapa kali smpai double line dah pekat sikit, then baru guna CB , klu rasa x sabar guna je trus CB hhee

hai semua..salam..sy check guna clear blue naik pregnant 1-2,guna upt biasa negatif,scan pun tidak nmpk apa..buntu kjap.

1y ago

Dah berapa lama xdtg period sis?

mmg bkesan sis..cme mhl sikit hrga dia..rm40..tapi bgus bole thu bpe mgu da..sng dtect

Saya guna yg murah je..anak kedua..masa anak first pun sme..beli yg rm 5 dkt watson..