Clear blue test

#1stimemom hi mommies. Clear blue mcm ni 2 line tu kira positif ke. 8hari lewat period. Yg pnh pakai clear blue boleh share tak?

Clear blue test
15 Balas

I penah try guna yg jenis macam ni exactly dpt line mcm yg second gambar but it was evap line 🥲 .. if not sure better use another upt dear, yang upt biasa saja. But InsyaAllah semoga ada rezeki dear 😘

2y ago

Nk tnya sapa sini test upt double line, tpi tk lama selepas tu period, toi tk heavy dn tkde simptom nk period, first kluar flek brown, sapa ada pngalamn, boleh kongsikn tak..

Saya begini juga... saya masa tu 50-50. Tak nak terlalu berharap sbb upt line pudar sgt.. tapi sebenarnya mengandung je.. Tapi sy belum ada rezeki lagi, sy bleeding masa kena Covid.. keluar mcm kantung kecik.

This is mine before tu dh check pkai pregnancy test biasa 2 line then xyakin so i beli yg ni and yes 2 line jgak but i check time subuh pagi. After that i consume folic acid smpai ada baby ☺️

so far clear blue agak tepat sis. tggu lg beberapa hari buat semula. in shaa Allah ada. sy doakan semoga awk diberikan rezeki dlm bulan baik ni ❤️ amin ya mujib

Yang pertama positif. Yang kedua negatif. Kalau pertama is the latest, tunggu minggu 6 boleh jumpa doktor untuk scan.

yaaa positive . sy setiap prgnncy pkai clearbluekit n digital 😍 btw congrateee

2y ago

Ni clear sikit kn

Alhamdulillah kehamilan pertama - 7 tahun menanti.

2y ago

Alhamdulillah tahniah awk🥰

kqlau kali pertama test double line samar, kqli ke 2 hqnya 1 line. mcam mana ya?

2y ago

biasanya kku cmni.. doc sruh rpeat cek upt 1-2mggu lpstu... nt akan kluar line yg terang

biasanya accurate. 1st baby saya pakai ni jg dgn digital 🥰

Sy punya mcm ni, masa ni rupanya dah 5 weeks + preggy.

1y ago

mcm 2 line..mcmna result sis .pregnant x?