Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!

Jom raikan Ramadan anda dengan menyertai peraduan mudah ini dan berpeluang bawa pulang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!
70 Balas

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele buat orang yang saya sayang kerana saya dan keluarga suka permainan yang boleh meningkatkan kecerdasan minda dimana dengan memasang LEGO ini juga kita akan ada sifat lebih bersabar , lebih berhati hati ,berkerja sama dan bertoleransi sesama ahli keluarga tercinta . Keluarga yang bahagia lahir dari didikan yang baik serta keluarga yang bertoleransi ❤️ Ig @asyiqin_Ismail