Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!

Jom raikan Ramadan anda dengan menyertai peraduan mudah ini dan berpeluang bawa pulang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!
69 Balas

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukelele kerana saya ingat memperkenalkan anak saya utk mengenal sambil menanam rasa minat dia utk bermain dgn alat muzik. Dengan Ukulele ni, saya dapat mengajar anak saya skill membina LEGO dan juga focus utk menyelesaikan LEGO ini. Saya juga percaya ia dapat memberi perkembangan otak dan intelek yang optimum apabila bermain dengan LEGO 🥰🥰🥰

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukelele buat orang yang saya sayang kerana Lego telah berjaya mengeratkan hubungan kekeluargaan antara saya dan orang tersayang. Saya percaya Lego bukan hanya sekdar permainan tetapi juga merupakan salah satu pembelajaran untuk semua. Yang membuatkan lebih istimewa, adalaha kerana Ukelele merupakan alat muzik kesukaan orang tersayang saya 🤍

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana LEGO merupakan permainan kegemaran anak saya. Tak kira dimana dia pergi dia akan bawa beberapa keping LEGO bersama dan membina dgn kreativiti dia. LEGO banyak membantu merangsang perkembangan otak, kreativiti, imaginasi, kesabaran dan bonding ibu ayah. Semoga ada rezeki untuk anak saya😍😍😍

Saya nak menang set lego creator tropical ukulele buat keluarga saya tersayang. Kalau saya menang boleh kami meluangkan masa bersama untuk menyiapkan lego ini pada hari raya nanti, sebab tahun ini kami sekeluarga raya di perantauan buat kali pertama,atas sebab due date saya makin dekat. Mungkin dengan set lego ini dapat menghasilkan satu kenangan baru buat kami sekeluarga

saya nak memang LEGO CREATOR TROPICAL UKULELE..untuk org yg saya sayang adalah keluarga saya, anak² Dan suami tercinta.permainan ini bole menguji Minda anak² membuat satu cabaran bagi meningkatkan Daya kreativiti mereka ia jugak bole bagi Kan masa bersama keluarga mengeratkan hubungan kasih sayang antarq satu Sama lain.insyallah mane Thu rezeki anak saya.

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana saya nak mengisi masa lapang dan mencipta memori bersama suami tercinta. Dia sangat sukakan LEGO dan saya nak hadiahkan untuk dia. Disamping itu aktiviti ini dapat meningkatkan perkembangan emosi dan intelektual saya dan anak didalam kandungan. @mohamdkamil_ @ylhndnyi

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana permainan LEGO CREATOR Tropical Ukulele memberi kegembiraan kepada si kecil manja saya🫶. Permainan LEGO CREATOR Tropical Ukulele mampu mengukir senyumana dan menceriakan hari² si manja saya yang comel dan menarik seperti permaina LEGO CREATOR Tropical Ukulele.

saya nak menang LEGO CREATOR TROPICAL UKULELE buat orang yang saya sayang kerana saya mahu memberikan kebahagiaan kepada inner child suami saya yang sudah banyak berkorban jiwa dan perasaan sejak dari kecil lagi. sudah matang dari usianya ketika itu. mana tahu ianya boleh jadi memori yg baik utk dijadikan kenangan dan rasa dihargai 🥹❤️

Saya nak menang LEGO CREATOR TROPIKA UKULELE buat orang yang saya sayang kerana Lego permainan kegemaran kami, tingka kreativiti dan imaginasi, tropika ukulele instumen muzik kegemaran kami, memilikinya merupakan satu hadiah yang dinanti-nanti.. pilih saya sebagai pemenang kerana akan ku jadikannya kenangan kekal abadi. IG : chu.eis

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana untuk memenuhi keinginan anak saya yang sangat suka bermain dengan Lego saat dia menyusun Lego dapat melatih koordinasi antara mata dan tangan disamping mewujudkan suasana pembelajaran konsep dasar dalam mengenal bentuk,warna,jumlah,jarak atau ruang.