Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!

Jom raikan Ramadan anda dengan menyertai peraduan mudah ini dan berpeluang bawa pulang LEGO CREATOR Tropikal Ukulele! Sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO Percuma Untuk Dimenangi!
70 Balas

Saya nak menang LEGO CREATOR Tropical Ukulele buat orang yang saya sayang kerana saya & suami ingin menceburi minat & keseronokan bayi serta kanak kanak masa kini. Ini juga merupakan salah satu persediaan kami untuk menjalani hari yang akan datang apabila bayi kami lahir. Dengan itu juga, kami dapat meningkatkan daya kreativiti minda kami agar seiring dengan minda bayi & kanak kanak dan lebih mudah untuk memahami dan mendidik mereka.