No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

15 Balas

Same goes to me. No morning sickness. Tapi dia pg evening sickness. 10 weeks pregnant skrg. Masa mula2 mengandung memang nak makannn je. Tapi dah masuk 8 weeks, i dah tak selera makan sgt.. Tapi suka bila dapat tidur siang. 🤣✌️

5y ago

sy makan portion sedikit je. tapi kerap.

Sure... Just siang buat aktiviti mcm biasa.. Mlm pun sama smpai waktu tidur jgn terlewat... Sbb bila tlepas waktu tidur, mmg akn susah tidur... Congrats for ur pregnancy... Me pun xde morning sickness for this 5th baby...

Same here! I'm 6 weeks now. Asyik lapaaaarrrr je 😭😭😭kat umah makan. Kat office makan. Naik malu plak huhu. Ngantuk pun sama. Kejap2 tertidur. Tak effective lgsg life haha 😂

5y ago

hormon tu mummy...redho je dan jadikn kenangan manis time pregy ni...take care ya...

I got very bad morning sickness, already 2week can't see a rice.. If i seen a rice I will 🤮 i can't eat anything, and fell very tired and want more sleep.. How help me 😭

5y ago

Sy x boleh bantu😂 Morning sickness ni tak ada ubat😅

Same goes to me. 6weeks. No morning sickness, hungry all the time, tired and sleepy.. Cant sleep well at night due to back pain when i lie straight back. Please advise as well.

2y ago

Adui same goes to me as well..5weeks dah ..malam xboleh tidur sbb biasa tidur tengkurap 😓😓😓

the pattern changes every trimester. so eat more now the baby needs it! eat a balance diet it will help with healthy weight gain and gives you good energy too

Biasa bulan kedua baru start morning sickness, but if sampai 9 bulan nothing sickness, ur should be happy. enjoy ur pregnancy 😊

5y ago

anak first pregnant ada mkrning sicknesa kejap je. Masa 12 weeks. Then lepas tu okay je. Memang happy preggy mom betul😂 membesar dengan jayanya

me too.. 5w.. no morning sickness but my asben yg kene.. hehe.. kesian dia..tp comel.. dua2 letih ngantuk je lesu.. nk mkn je tahu ..adehhhh

5y ago

spotting sikit² je xpe. sy pun masa anak first jd spotting jugak.

sama, da 11 weeks tp alhamdulillah xde morning sickness cuma cerewet bab mkn n penat, nk tido je jd pemalas tetiba. haha

5y ago

Haha... kann... bila lagi nak jd malas😆

saya pun begitu mula2 pregnant... rasa penat ja.. tp x pula sampai muntah2.. rasa maw tidur ja siang... mlm mmg susah tdo..😅

5y ago

ya betul2...