Nur Shakirah, Malaysia

Love to share all about Natural & Organic ❤

About Nur Shakirah

TIPS MENGHILANGKAN SELESEMA BAYI DENGAN MENGGUNAKAN BAWANG PUTIH.
TIPS MENGHILANGKAN SELESEMA BAYI DENGAN MENGGUNAKAN BAWANG PUTIH. Kirah sangat ingat waktu pertama kali Zulfa diserang selesema pada usia seawal 2 bulan. Selesama yang sangat teruk sampaikan kirah te
..read
awak sapu kt mne je minyak ni ye?
VIP Member
thanks for the tips
Saje nak share skincare yang saya pakai sesuai untuk preggy mommy.
Muka licin sekarang ni. Harapnya kekal licin la sampai bersalin. Kirah masa pregnant dekat Zulfa memang dahsyat jerawat membiak atas dahi😂 Pergi memana pun orang tegur. Tapi biasanya orang faham je
..read
good sharing :)
No morning sickness but....
Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!�
..read
Same goes to me. 6weeks. No morning sickness, hungry all the time, tired and sleepy.. Cant sleep well at night due to back pain when i lie straight back. Please advise as well.
Same goes to me!
Sy start morning sickness minggu ke 7 sampai minggu ke 12...
same with me. now at 1am still cant sleep.. haha
me too.. 5w.. no morning sickness but my asben yg kene.. hehe.. kesian dia..tp comel.. dua2 letih ngantuk je lesu.. nk mkn je tahu ..adehhhh
Affordable Natural Baby Balm
If you want to buy kind of balm, i suggest you to buy Honey & Olive Baby Balm by Mary Jardin. Very affordable Natural organic ingredient Free from toxin No harmful chemical
thanks for sharing 👍
KENALI FAKTOR UTAMA PENYEBAB EKZEMA
Pernah tak tengok baby yang menderita kerana ekzema? Kirah pernah, sebab Zulfa merupakan salah seorang pesakit ekzema. Memang sedih tengok kulit anak jadi merah-merah, meradang, sampai 1 badan. Ekz
..read
many your baby get well soon
VIP Member
good info😃😃
TAHU TAK??
Tahu tak?? Tahu tak kunyit mengandungi Curcumin yang mampu menghalang daripada virus merebak. Curcumin berfungsi sebagai agen anti radang dan mempunyai keupayaan bertindak sebagai anti bakteria dan
..read
terima kasih atas perkongsian info
TAHU TAK??
Tahu tak?? Bawang putih ni baik untuk melegakan sesak dada dan memberi keselesaan pada dada. Dulu masa Zulfa masuk 2 bulan, Zulfa pernah demam dan selesema. Selesema yang teruk sampai terpaksa tidur
..read
thumb image
VIP Member
kat mana blh dapatkan ni?
I love my kids so much!
I love to give them natural & organic product. No harmful chemical on their skin or body.
I would suggest you to use Mayyababy products.. please click my whatsapp link below for more info.. www.wasap.my/60134006006/mayyababyinfoap
VIP Member
nice! which brand mostly you use for them? is it affordable?
NATURAL BALM VS MINYAK TELON
Antara minyak telon dan natural balm, mana lebih baik?? Bagi kirah, kirah lebih suka natural balm. Sebab: 1- Mudah dibawa. Tak perlu risau tertumpah dalam beg. 2- Dalam bentuk pejal dan tak tumpah.
..read
VIP Member
saya suka minyak telon