No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

15 Balas

Same goes to me. No morning sickness. Tapi dia pg evening sickness. 10 weeks pregnant skrg. Masa mula2 mengandung memang nak makannn je. Tapi dah masuk 8 weeks, i dah tak selera makan sgt.. Tapi suka bila dapat tidur siang. 🤣✌️

5y ago

sy makan portion sedikit je. tapi kerap.