No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

15 Balas

Sure... Just siang buat aktiviti mcm biasa.. Mlm pun sama smpai waktu tidur jgn terlewat... Sbb bila tlepas waktu tidur, mmg akn susah tidur... Congrats for ur pregnancy... Me pun xde morning sickness for this 5th baby...