No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

15 Balas

Biasa bulan kedua baru start morning sickness, but if sampai 9 bulan nothing sickness, ur should be happy. enjoy ur pregnancy 😊

5y ago

anak first pregnant ada mkrning sicknesa kejap je. Masa 12 weeks. Then lepas tu okay je. Memang happy preggy mom betul😂 membesar dengan jayanya