No morning sickness but....

Im pregnant 5 weeks. Im not having morning sickness but, Always hungry Always sleepy on the day Always tired and every night i cant sleep very well. What can i do?? I want my happy sleep time back!?

15 Balas

Same here! I'm 6 weeks now. Asyik lapaaaarrrr je 😭😭😭kat umah makan. Kat office makan. Naik malu plak huhu. Ngantuk pun sama. Kejap2 tertidur. Tak effective lgsg life haha 😂

5y ago

hormon tu mummy...redho je dan jadikn kenangan manis time pregy ni...take care ya...