Korang yg berat 90kg ke atas, brapa weeks korang start rasa baby bergerak dlm perut?

Ibu² yg chubby yg jenis perut berlemak,/buncit bila agak nya dpt rasa macam baby bergerak dlm perut.. Kadang mcm rasa blup blup, kadang rasa mcm angin kot.. x sure.. Sy jenis perut tebal buncit bila pegang x rasa apa.. Sampai terpikir betul ke ade baby dlm ni.. Sy baru masuk 16w harini.. Last scan 11w dkt kk.. Nk scan swasta poket tak tebal.. Kadang tu risau tiba2.. Perut pun masih x nmpak baby bump.. Sebab lemak ni ha kedepan.. Berat saya 108kg

34 Balas

sye 83kg bru 13weeks still tak tau nak rasa dia dah start gerak ke belum. tapi kdg bila tidur malam je kerap sgt rasa mengeras sakit ,kdg rasa kejang mcm kena karen .hahahahah . pinggang dah mula start sakit sgt .

12mo ago

kan sis, hahahahah sye pun konfius kdg2 risau takut ape die buat kt dlm tu😂