scan..

Hai semua...sy nk tanye,sape yg prnah mcm sy...sy da 14 weeks...bila scan td x nmpak bby kat dlm perut..risau lak..almaklum kulit perut tebal..mula2 scan masa buat buku nmpak..kali ke 2 scan x nmpak..risau gak

7 Balas

Hari tu sy doktor scan dari bawah baru nampk jelas..sis try la

try pegi klinik yg ade buat scan dari bawah sis .. mesti nampak ..

Dr ckp apa sis?

14week dah besar tu... scan tempat lain sis

Try scan kat lain. Saya pernah jg. Pergi klinik swasta doktor scan x nampak. Doktor buat surat refer. Saya terus pergi hospital Serdang. Alhamdulillah doktor pakar y scan Ada je.

Dr bgtau oe

Try scan kat tmpat lain gak sis..