Bersin

Saya pregnant 12 weeks. Pernah tak mommies rasa lepas bersin tu baby bergerak dlm perut dan rasa kejang? Normal ke rasa mcm tu? Kadang tu rasa kejang dlm perut bila tiba2 nak bersin and rasa rahim tu bergerak kuat sangat. Tapi kesian baby kalau dia sakit ke apa sebab mummy dia asyik bersin, bergegar dia dalam tu. Tapi tak dpt nak elak..

2 Balas

sy pun sis.. kadang2 kalau nak bersin paksa tahan perut bru x sakit🤭

Pernah. Kkdg sakit jugakla perut. Bersin kuat sngt.