Umur Bidadari Kecil Saya!

Hi ibu-ibu! Ada yang sedang hamil? Haa, mesti anda tak sabar nak jumpa si kecil kan! Untuk ibu yang baru pertama kali hamil pasti akan keliru dengan kiraan umur bayi anda. 14 minggu tu dah berapa bulan ye? ? Di sini kami sertakan jadual kiraan perkembangan kandungan si kecil anda. Semoga membantu dan berguna untuk anda. Ibu-ibu dah di peringkat yang mana satu? JOM KONGSI!

Umur Bidadari Kecil Saya!
433 Balas

Hejshewjxsbnsksksdjnsnsjsjjsdhjsklfldsljshdjaakskhdjdkdkskskshdhsjsjdjahshjsksksjdjdkskdkdsjjzjskskskkskskskskskskshdjsksksksksksksjsjdndbsjswlskjddjjsjsjdjsjddjsndksjjsksjsjsjsjshsjsjsjsjsksjsksjsjsjdjsjjdjdjdjsjdjdhsjdjsjdjdjjsks

Esok 16weeks si nyawa bubu n babanya..the asianparent.. Doakan saya dan baby sntiasa sihat dan baik2 sja.. Wlaupun berjauhan dgn suami tercinta❤️🥰 tq

5 minggu...ank kelima utk saya,ank ketiga utk suami saya tp ank pertama bagi km berdua suami isteri...sthn lbh saya menunggu saat ini...moga di prmudhkn...😇😇😇

14 minggu tp doktor Kata hanya nampak kantung shj 😢😢13/06/20 keluar Sedikit darah hingga sekarang... Adakah itu tanda nk keguguran??

35 weeks 3days. Doakan segala urusan saya dipermudahkan yeaa. saya doakan ibu ibu lain dipermudahkan segala urusan

8w semoga baby dlm kandungan ibu - ibu semua kuat sihat dan dipermudahkan segala urusan seterusnya

Ada satu lagi gmbr xsama mcm ni. Apa pun sy terbiasa ikut minggu je. Sbb kalau ikut bulan confuse.

Hahahaha... esok klu tak period.. sy da dikira sebulan.. berangan2 dulu selagi period tak datg...

Die mmg dok same ngan kiraan bulan biase ni ye. Terima kasih tunjuk kiraan yg sebenarnye.

38week 3days..pg td turun tanda now dah admit wad bukaan 2cm..doakan semuanya dipermudahkan

5y ago

Aamiin..birthday gift utk sy klu selamat bersalin hari ni jgk..tahun depan boleh sambut birthday sama2 🤗