Susu Formula Ketika Hamil

Hi ibu-ibu! Masa hamil sangat bagus untuk minum susu bagi perkembangan si kecil dalam kandungan. Anda ada ambil pengambilan susu tak ketika hamil? Kalau ada, jom kongsi sekali jenama apa yang anda guna di ruangan komen!

Susu Formula Ketika Hamil
223 Balas

Minum susu kambing Jamu Nenek, alhamdulillah anak saya takde kuning. Ada cuma tak tinggi. Mak saudara yg suggest suruh minum susu ni, alhamdulillah anaknya pon takde kuning.

sy dr ank 1st amalkn susu anmum materna biasa (tanpa gula tmbahan)..tp xmnum hr2 la..sbb xlalu..minum sbb fkirkn nk yg baik2 je tuk bby dlm prt

Saya minum anmum materna. Pastu makan yogurt low fat. Susu kotak kecik pun sentiasa ada stok letak dlm handbag. Senang nak minum.

Sy dh masuk 16w.. Tpi xminum susu pun.. Mula2 beli ummum.. Tpi xboleh lalu.. Tekak xboleh Terimah.. So sampai skrg minum susu

Saya 1st pregnant minum enfamama, skrg 2nd pregnant, tgh fikir nak minum enfamama lagi ke atau nak tukar susu lain? 🤔

At 1st saya minum anmum materna (less sugar) tp xtahan sbb rasa manis...so, sekarang saya tukar pada enfamama...

Minum yg dalam kotak je senang nak bawa. Skrg ni rajin pula nak minum susu kurma blend sendiri sebab sedap 😋

Minum fernleaf full cream. Rasanya kna tukar ke susu ibu mengandung ke ? Pregnant 7minggu takut pula baby besar

Tapi misi tempat saya galakkan mnum susu segar yg low fat n high calcium sebab susu tepung gulanya tinggi..

4y ago

Contoh nama gula

Ade..mnum Susu frisomum..sdp..xmanis..mnum Susu je boleh mse time pregnant bby yg ketiga nie..