Umur Bidadari Kecil Saya!

Hi ibu-ibu! Ada yang sedang hamil? Haa, mesti anda tak sabar nak jumpa si kecil kan! Untuk ibu yang baru pertama kali hamil pasti akan keliru dengan kiraan umur bayi anda. 14 minggu tu dah berapa bulan ye? ? Di sini kami sertakan jadual kiraan perkembangan kandungan si kecil anda. Semoga membantu dan berguna untuk anda. Ibu-ibu dah di peringkat yang mana satu? JOM KONGSI!

Umur Bidadari Kecil Saya!
433 Balas

35weeks.. baru ni bleeding n bukaan dah bukak 2 cm.. kne admit kt hospital 4 hari 😁

9 bulan... tengah countdown lg 10 hari nak 'check in' hospital sbb baby songsang😔

38 weeks 5 days.. Dh masuk group 9 bulan 10 hari.. Doakan sy cept bersalin semua...

hari ni genab 1 bulan (4minggu 2hari).. Semoga dipermudahkan segala urusan..

Alhamdulillah da 28minggu 2hari semoga anak IBU sihat sntiasa didalam rahim ni

19week, alhamdulillah. Semoga saya dan baby sihat shingga due date nt. 😊

40weeks3day.. doa kn sy dipermudahkan segalanya.. bby xmau kuar lg

5y ago

amiin

masih belum ada rezeki, doakan sy ya mummy2 hebat 😔😌☺️

5y ago

Doakan sy juga ya

13 minggu 1 hari.. moga Allah permudahkan sampai bersalin. aamiin :')

5y ago

Aminnn Ya Mujib 💚

Ni ya kiraan betul ? Bnyk juga tgok pic yg kata 20w pon dh masuk 5bulan