Kongsikan Berat Bayi Anda!

😇 Hello Ibu-Ibu TAP kesayangan Min! Ada yang dekat sini baru je melahirkan cahaya mata? 👀 Haa, berapa berat si comel anda? Jom lah kongsikan dengan kami dan ibu-ibu lain! 🤭 Min dulu lahir berat 3.2KG tau! Hehehe

Kongsikan Berat Bayi Anda!
233 Balas

Berat 1st baby 2.15kg. Terpaksa induce masa 38weeks sbb baby tiada perkembangan tumbesaran. Dduk dlm labour room tahan sakit contraction nk dekat 18jam. Sy juga bekas pesakit covid semasa pregnant 5bulan.

3.39kg baby girl.. bersalin atas kerusi depan kaunter swab test je nie sorg2.. syukur alhamdulillah dipermudahkan..

2.6kg..mula2 doc check 2.8kg..skli kluar 2.6kg.. 38 + 5 days week..🥰 bersalin normal..tanda2 xda..cuma Kira contractions je..sakit pinggang dgn sakit period tue.

Mula keluar 3.16, lepas tu dia kuning berat turun 3 kg je. Lepas tu naik balik jadi 4.4. 2 bulan bru 5 kg. Ni nak masok 3 bulan tak tahu berapa pulak 😂

normal x kalau 36 mnggu berat baby 2.288 kg je . risau... ade x yg kna jumpe pkar tpi baby sebenrnye ok je

1.86kg..baby prem..doakan baby cepat boleh keluar wad..mummy sempat tgk 2kali je

1st & 2nd baby twin & lahir premature. Berat baby 1kg je. 3rd baby baru je deliver bulan 11. Berat 2.6kg

baby first prem, berat 1.9kg je.. skrg tgh preggy yg kdua, moga lahir ckup bulan n xde mslh apa2🤲

2.18kg.. mse scan berat baby doktor ckp 2.6kg.. bile kluar 2.18.. 37w3d.. bersalin normal

4kg skrg da 2 bulan berat 7kg lebih nurs suruh kurangkan berat sikit da xsesuai umur🤭