Kongsikan Berat Bayi Anda!

😇 Hello Ibu-Ibu TAP kesayangan Min! Ada yang dekat sini baru je melahirkan cahaya mata? 👀 Haa, berapa berat si comel anda? Jom lah kongsikan dengan kami dan ibu-ibu lain! 🤭 Min dulu lahir berat 3.2KG tau! Hehehe

Kongsikan Berat Bayi Anda!
233 Balas

Baby saya 3.295kg, baru bersalin 28hb November 2021 haritu alhamdulillah 😍👶🏻✨

Mase last scan 39w6d doc ckp 3.8kg..ptg tu bersalin emergency czer brt bb 3.4kg..🥰

Masa 40week pagi tu doc scan cakap bby puan kcik 2.8kg...sekli ptang kuar 3.34kg..🤣

2y ago

sama la..doktor ckp berat bby x smpi 2kg..lahir berat bby 2.99kg

2.05kg , kecik je Mase lahir .. dah besar ni semangat sikit badan nya 🤭

2.75kg.. Skarang anak dh 2bulan berat 5kg🥰 tpi ibunya keding sungguh

lahir 2.8kg, last timbang 21/12 7.83kg, skrng tak tahu 😅 baby girl

my twin baby = 1.6 and 1.54 kg (28 week) 2nd baby = 4.2kg (38 week)

1st - 2014 (3.4 Kg)😃 2nd - InsyaAllah July 2022 will know🤗

Abg 2.2kg adik 3.0kg syukur Alhamdulillah semua lahir normal 💕

masa lahir berat 3.5kg skrang dh usia 1 thun berat 15kg🤣