Cara Kira Tendangan Bayi

Henlo Ibu-Ibu TAP Kesayangan! Haa, macam mana anda kira tendangan bayi anda? Dalam banyak-banyak cara di bawah ni, anda yang mana satu? Hehehe...kongsi dengan Min dekat komen tau!

Cara Kira Tendangan Bayi
38 Balas

D. Guna Kick Counter kat app. Tak sempat pun nak share kat whatsapp or tulis buku pink. Bila baby kick suruh suami pegang perut😆 lepas tu, baru transfer kat buku pink utk rujukan Kk

Guna appp. Tapi anak 2nd ni jenuh kira sebab sentiasa menendang. Dh keluar mmg kaki jenis kuak lentang tak reti diam

A.sebab kalau kita tak update kt group husband pon risau dia pon remind baby tak kick ke.tak cukup 10 kick lagi.

aku time lapar time tu baby tendang2😂 saja nk bgtau mak dya yg dya tgh lapar😜

A. supaya suami rasa involved sekali.

A. Malam sebelum check up husband tolong tick kan kt buku pink 😁

Guna whatsapp..bt gp khas dgn pasangan..biar dua ii take noted

saya pakai gelang tangan yg ada kiraan hadiah dripda mama choice

guna kick counter dan catat di buku pink

wktu bila kna start kira