JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!

Wah, ada ke ibu-ibu TAP dekat sini yang bakal melahirkan dalam masa terdekat? Atau akan jadi baby 2022? Jom lah kongsikan due date dengan Min dan ibu-ibu lain! Mana tahu ada yang sama tarikhnya! Hehe!

JOM Kongsikan Due Date Anda, Mommies!
228 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya due 12.3.2022.. harap jgn lebih tarikh la. Ank sebelum niii semua awai seminggu.. ni ank ke-4. Alhamdulillah segalanya dipermudahkan.. walaupun suami mula buat perangai masa kandungan 5 bulan.. dan tinggalkan saya dn ank2.. kini apa pun saya kena tanggung sendiri.. dgn kereta pun xdak.. p klinik naik moto ja..harap Allah akan pelihara saya dan kandungan saya..semua ibu2 tolong doakan segalanya dipermudahkan.. dan berjalan dgn lancar.. Aamiinn

Baca lagi
4mo ago

smga dipermudahkn segala urusan sis.. aamiin..

14/6/2022 selepas raya aidilfitri, kalau tiada apaยฒ masalah.. ini kandungan ke 7 selepas anak bongsu sudah berusia 10 tahun. sangat penat bila mengandung di waktu umur sudah 41 tahun ni...sy alahan bila lihat suami, tak boleh cium bau suami. Sangat sensitif terhadap bau. Sy muntahยฒ terlalu kerap hingga lesu dan tak bermaya. Ada apaยฒ petua ke utk Saya.. terima kasih berkongsi ilmu.

Baca lagi
VIP Member

doa sy buat semua mommy yg bakal melahirkan..mg dpermudah kn segala proses kelahiran mommy2 smua nnti...selamat semuanya dan mg sntiasa dbwh lindunganNya..Allahuma aamiin Ya Mujib .. jg dri bebaik ye mom to be... โค๏ธ๐ŸŒน

4mo ago

Aamiin...

23/4/2022....๐™จ๐™ ๐™ง๐™œ ๐™ ๐™–๐™ฉ ๐™๐™ค๐™จ๐™ฅ๐™ž๐™ฉ๐™–๐™ก ๐™ข๐™–๐™จ๐™ช๐™  ๐™ฌ๐™–๐™™, ๐™จ๐™—๐™— ๐™ ๐™š๐™จ ๐™–๐™™ ๐™›๐™ž๐™—๐™ง๐™ค๐™ž๐™™ ๐™ฎ๐™œ ๐™—๐™š๐™จ๐™–๐™ง.... ๐™จ๐™ ๐™ง๐™œ ๐™™๐™ค๐™ ๐™ฉ๐™ค๐™ง ๐™ฅ๐™–๐™ ๐™–๐™ง ๐™ฉ๐™œ๐™ ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ช ๐™จ๐™ข๐™ฅ๐™–๐™ž ๐™—๐™—๐™ฎ ๐™—๐™š๐™จ๐™–๐™ง.

5mo ago

Allah..moga dimudhkn urusan,, moga sis and baby sihat dan baik2 je๐Ÿฅฐ

Due date 16/02/2022...tapi baby kerap mengeras dah,miss v selalu rasa ngilu,kelangkang pun sakit bila bejalan,pinggang terasa sangat sakitnya,smpai tak boleh bediri bila dah baring๐Ÿ˜”...tapi sya bedoa semoga semuanya lancar begitupun dgn mommyยฒ yg lainnya...Amminnn๐Ÿคฒ

12/1/22 tpi skg pun tgah menahan sakit klengkang, sakit ari2 dan ngilu d miss v....d tmbah lg sakit tulang belakang dan juga pinggul....bby pun kerap mengeras.....rsa mcm mau meneran tpi tdk juga....bgn atau dduk dan bejalan pun sakit gilaaaaa....ni kli btl2 sakit....anak ke4

4mo ago

8/7/2022

VIP Member

21 / september /2020.. Tapi perancangan Allah terbaik. Baby lahir 10/september/2020.. Dah setahun 3m dah anak. Buat mommies yg bakal melahirkan, selamat bersua muka dgn si manja yang tersayang. Yang dah selamat melahirkan, happy confinement day. Take care both of you [ mama&baby]..

Baca lagi

due date 27.2.2022 tp tunggu dr klinik call dorang hntar sy pi hospital likas dorang nk oprate 38 minggu..sbb anak sy songsang ..doa kan sy dan baby sy slmt selamat..skg ni sy 36 minggu..2 minggu lg sy akan di hntar pi hospital likas untuk di oprate..

16/10/22 โค๏ธ https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 ๐Ÿ’Ÿ Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat โ˜บ๏ธ

Baca lagi

Due 1st Jan. Dah rasa sakit sgt celah kelengkang, pinggang dan pinggul..baby pun kerap mengeras..nak bangun dr duduk tu sakitnya tuhan je yg tau..ank 1st..doakan sy selamat bersalin..dan sy juga doakan mommies semua dipermudahkan bersalin..