Perkara Yang Anda Perlukan Untuk Bayi Baru Lahir!

Jangan pening-pening ibu, anda masih belum terlambat untuk sediakan barang keperluan bayi baru lahir anda! Di sini kami kongsikan sedikit perkara yang anda perlukan untuk bayi baru lahir. Ibu-Ibu lain setuju tak? Jom kongsikan barang yang anda sedikan pula jom. Min yakin ramai ibu nak tahu pasal ni!

Perkara Yang Anda Perlukan Untuk Bayi Baru Lahir!
4 Balas

Pakaian Lampin Selimut/ Bedung Car seat lagi penting drpd Baby Carrier Awal sebulan mandikan bayi dgn air je, tiada sabun.

Semua tapi yang paling penting baju bayi, lampin, keperluan mandian

Thanks info

❤️