Gambar Ultrasound Pertama Anda!

Ibu-ibu TAP semua, masih simpan gambar ultrasound pertama bayi anda? Haa, kalau masih simpan jom lah kongiskan dengan Min dan mommies lain!

Gambar Ultrasound Pertama Anda!
11 Balas

gugur at weeks13 masa bulan 8 hritu. takde rezeki. last week check naik double line tp samar. harini check 1 line pula 😌 takpela malas nak berharap 💔 semoga ibu2 yg ttc mcm sy direzekikan cahaya mata buat tahun 2022. aamin ya rab

2y ago

mommy stay strong. Baby mesti kembali pangkuan mami .

Masih simpan. Maaf, saya hanya kongsikan gambar ultrasound dgn suami dan untuk kegunaan klinik / hospital. Seganlah nak kongsikan apa yg dlm badan kita dgn org lain. ☺

fayyadh adni 1st time ibu tgk dia😍😍 time ni dia 10weeks dlm perut ibu now dh lahir umur 4 months 11 days ..

masa ni 7minggu 5 Hari alhamdulilah dh nak masuk setahun 3 Bulan dh anak sy...TTC 9 tahun alhamdulilah ya Allah

Tidak sebab kk tu tk ada print sebab scan tak boleh print ultrasound pics

tidak, hanya kk yang simpan

Due 24/02/22 🤰🏻

Alhamdulillah masih

❤️

Msih