Anggota Badan Untuk Dicium!

Hi ibu-ibu kesayangan! Anda suka cium si comel anda di bahagian mana? Geramkan bila si kecil dah mandi rasa nak gomol je! ? Kongsi dengan kami dan pengguna lain bahagian anggota badan yang ibu-ibu gemar cium buat si kecil di ruangan komen!

Anggota Badan Untuk Dicium!
475 Balas

semua tempat sbb bambam...kalau nk usik suka cium kat perut smp geli..hehe

Semua tapi suka bawah ketiak / leher ,macam asam* sedap baunya🤓😝😂

Boleh di katakan keseluruhannye...sentiasa wangi walaupun ada masam2 skit...hehe

4y ago

Suka yg masam2 tu.. lg2 blkg leher. Perghhh....

Pipi..apa lg klu cium pipi nya waktu bangun pagi..ada masam² susu..hihi

Semuaaa,🥰🥰🥰 paling best bila cium dalam mulut baby 🤗🤗🤗

Bau mulut baby....masyam2 leher.. Perut..pendek kata semua lah..hehe..

Semuaaaa tang leher ketiak tu yang best! Pehaa tu sedap gigit 😋😂♥️

Pipi Tangan Kaki Perut Semua nk cium.. Geramnya dgn baby 😘😘😘

sy suka gigit peha n lengan... hehee... geram sgt tgok mcm ayam kepci

Mama bole cium d bhagian semua tu.. Kalau org lain, NO.NO.NO.NO.