KONGSI GAMBAR COMEL SI KECIL ANDA!

Hi ibu-ibu yang disayangi, Tahukah anda di dalam aplikasi theAsianparent ada satu ruangan untuk berkongsi gambar? Ya, ADA dan ianya ialah PHOTOBOOTH. Bukan sahaja boleh berkongsi gambar, anda juga boleh mengunakan stiker yang terdapat didalam Photobooth untuk menghias gambar si kecil. Jom kongsi gambar si kecil anda bersama ibu-ibu yang lain! Untuk bakal ibu, anda boleh kongsi gambar ‘ultrasound’! Boleh juga kongsi pada ruangan komen di bawah!

KONGSI GAMBAR COMEL SI KECIL ANDA!
156 Balas

Thank you so much baba baa for the gift 😍 cuba nasib masuk contest baba baa dalam apps theAsianparent Alhamdulillah rezeki utk my baby 😍😍😍 All the gift was so cutee . The rompers, the books . loved it so much 🥰 Thank youu baba baa !!! 🫶🏻 #IloveTAP #TAP

Hai semua nama saya Arisha Camellia Umur sy 7bulan 8hari.Saya otw nk tumbuh gigi dah ni. sb gusi saya dh mula gatal2.. Siap sapa2 yang usik sy nti.. 😁😁😁 Doakan saya jadi anak yang solehah Berjaya dunia dan akhirat ya 💞💖Love u semua💖💞

4y ago

Inshallah sis.. Aamiin3😘😘😘

DANISH EUSOFF, next month masuk 2 thn. Tarikh lahir dia sama dgn penyanyi tersohor Malaysia, D. Siti Nurhaliza, 11 Januari. Semoga membesar dengan sihat, xerdik dan soleh anak ibu.

nama saya Muhammad Firdhan Ariiq...umur saya 1 tahun 2 bulan...saya boleh brjalan masa usia saya 1tahun...sya blh blari,panjat...saya pantang tengok basikal mesti nk baiki...itu la saya

hi,baby saya nama jasmine. baru 8m3d dan otw nak naik gigi yg ketiga. semoga dia membesar dengan sempurna dan menjadi anak yg solehah serta bijaksana. ameen.

Hi.. Nama saya Nik Muhammad Raees Furqan.. Sekarang saya dah 3bulan6hari.. Saya dah pandai meniarap n boleh ngesot ke depan sikit sikit.. Habislah mama saya lepas nii..

4y ago

Aamiin2 sama😘😘

Hai,nama saya Muhammad Suhail Adam,umur saya 1 tahun lebih,saya xnk tdow lg,tp mummy paksa saya tdow,ini lah jadinyee...hehehe,saya suka main buai macam ni.. 😍😁

Ni la prince & my princess Asyura 4 tahun & Aqasha 6 tahun Hobi my princess memnjat mcm laki Hobi my prince menangis mcm pompan... Pening dibuatnye😓😓

Hi nama saya Arshad Shameer. Umur 5 bulan tapi berat saya dah 10kg. Oppss sory mama mesti lenguh dukung saya lama lama hihihi

4y ago

Smangatnya dia

Hai , Nama sya muhammad Naufal bin Ridzwan Umur baru 8 bulan 12 hari Saya seorang yang ceria. 🤭🤭