Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal

Hye mommies.. Penah x mommies alami mcm sy? Sy delay period almost 2 weeks.. 1st week sy cek upt - ve.. Tp sy sakit perut mcm sggugut xboleh tahan sy g jumpa doct..doct scan doct ckp xpregnant sbb xnmpk apa².. Doct ade ckp sy rs awk nk period kot sbb nampak rahim awk tebal mcm nk period.. Tp ade nampak telur.. So, doct suruh sy cek upt setiap mggu utk bln ni kalau - ve gk maknanya mmg bln ni sy xperiod sbb hormon.. Td sy cek lepas delay 2 mggu period n result die mcm ni.. Sblm ni confirm nmpk 1 line terang..arini 1 terang 1 kabur.. Ade mommies mcm sy? Doct kata mcm nk period tp at the end pregnant cuma lambat.. Mommies nmpk x yg line kabur tu?

Mggu Lepas Scan Doctor Kata Mcm Nak Period Sbb Rahim Tebal
81 Balas

sy pun sama nak di ikutkan kandungan 7 weeks dah sbb sebulan lebih tak datang period..dah nak masuk 2 bulan tk period..sy cek upt double line 3 kali sy buat mmg double line..then bila scan kt klinik swasta doc ckp nampak kantung...sy happy ls masa tu then minggu lagi 1 sy pegi klinik kerajaan doc cek upt and scan ckp sy tk pregnant...tk nampak kantung pun...ade ke mommies yang pengalaman mcm ni...sy 1st pregnant??

4y ago

Nak tahuu Masa xdtg period 2 bulan tu sis ada symptoms ape2 x? Muntah ke, pening, sakit perut? Sbb saya xdtg bulan 10 hri dah.. Bila check 1 line je.. Emmmmm :(