Period Dh Lewat 3-4 Ari

Sy last dtg period 21/1/2020 setiap bln xpenah missed period.. Cuma beza die sblm ni sy mkn pil perancang cycle period sy 30ari..lps stop mkn pil period sy 2 bln bturut² 34ari..spttnye 23hb sy dh period tp skrg dh lebih 34ari n dh lewat 4ari masih xdtg period jugak.. Sy dh buat upt test ms lewat sehari tp sy yakin - ve.. Pg td bgn tido sy buat semula sy rs musykil pulak sbb upt tu nampak pelik ? sy ummi kpd sepasang anak dh.. So sy xkesah +ve or - ve result.. Cuma rs risau sbb xperiod² lg.. ? Tu result upt sy pg td.. Mohon bantuan ade x mommies² penah jd mcm ni..

Period Dh Lewat 3-4 Ari
3 Balas

Maaf sis, takde pengalaman sebab mmg tak pernah ambik pil perancang. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

sy dekat 3 bulan x dtg period lgi masih menunggu period

4y ago

Alhamdulillah semoga baik² utk sis.. Sy doakan ade rezki zuriat utk sis n suami.. Bykkn bsabar n doa ya sis 💪

ni negatif ikut dri pengalaman sy.