Kurang Pasti

Hye Mommies! Mntak Bantuan.. Sy Ummi Anak 2..sy Spttnye Period 23/2 Tp Smp Skrg Sy Xperiod² Lg.. Sblm Ni Sy Amek Ubat Perancang Cycle Period Sy 30ari..lps Stop Cycle Sy 2bln Berturut² Berubah Jd 34ari..tp Bulan Ni Dh Lbh 34ari..sy Ade Cek Upt Ms Lewat Period 1ari Tp Negstive.. Arini Sy Cek Lg Tp Result Mcm Ni.. Sblm Ni Keadaan Line Tu Xmcm Ni Sy Tau Negstive.. Kalini Sy Agk Confius Sikit Sbb Nmpk Ln Mcm.. Hihi.. Sy Xmgharapkan Utk Pregnant Kali Ke 3 Lg.. Tp Kalau Rezki Sy Terima Je..mntak Bantuan Mommies Ye.. Tq

Kurang Pasti
1 Balas

I saw double line there although samar2. Tahniah mommy! Take care 😘

4y ago

Ya Alhamdulillah.. After delay 3 weeks baru nmpk double line dgn jelas.. Btw tw awk 😌🤗