pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Tahniah...alhmadulillh. doakn sy gak ye..hri nie husbn ajak g scn..mudh hn2 allah merhmati kite semua dlm nie..sy pun bedoa d berikn zuriat gembar...ya allah..inzin knla kmi semua yg ingkn zuriat ya allah..di sisi mu kmi bermohon..amin.

4y ago

Amin

hai mommy ! tahniah ye ! alhamdulillah. sy pon pernah lahirkan twins boys. now tgh pregnant twins lg hehe now bru 15 weeks . semoga dipermudhkn urusn kite ye ! take care mommy!

5y ago

alhamdulillah . tq ! 😍 semoga sis pon dpt twins jugak !

Satu uri biasa seiras..doa yg baik2 semoga baby sihat..dberi kekuatan pd rahim awak tuk baby membesar..saya pun baru jer bsalin twins..tp xshare uri..klu share uri nanti doc kene pantau lebih sikit biasanya..sbb nk tgok pkmbgn ke2-2 baby..apapun tahniah

Tahniah sis..sgt2 bertuah. Suami saya nak sgt twin tapi rezeki 1 jer Tuhan bagi syukur. Keluarga saya memang ada keturunan twin. Dalam generasi saya, abg sulung saya da twin girls. Agaknya tu saya tak dapat kot haha. Apa2 pun saya bersyukur.

sama n sy... fmly xde kembar... fmly suami pon... baru bersalin twin blan 10 taon lpas... alhamdulillah smuanyer dipermudahkan... awk kena jaga kndungan... sayur dan buah kena mkn... dan kena follow ape yg nurse n doc ckap... sbb bru first time...

3y ago

sy xde spotting. n xde cek upt.. awk kena bbyakkan rehat masa awl pregnant... jgn angkat berat... mkn sayur dgan buah bnyak... pastu sy mnum susu hl... sbb masa tu gigi bgkak.... nurse kata baby tarik kalsium mak nyer...

Tahniah sis , family sy ramai yg twins, nenek sy twins, aywh twins, abg sepupu twins. Anak buah sy pun twins 😁 sy pun teringin twins, mudah²an ade rezeki twins jugak . sekarang 5w2d

Slalu twin mmg ade keturunan walaupun bukan dri mak ayah kita. Kadang dri moyang pun ade. Keturunan sbelum2 yg kita tak thu. Dan sbenarnya pun mmg rezeki sis nk pregnant twin. Best nya lahai hihi,jaga kandungan elok2 sis 🤗

Sy pn twins...satu uri...mcda... Mmg ade keturunan...belah mak abah.. sbnr still xpercaye... Bile pregnant twins ni...kne byk checkup kat kk n hsptal under pakar... Tahniah..semoga kte dipermudahkan ...

samalah saya sis , MDCA . dua kantung share satu uri , for now saya dah 24weeks dan kena jumpa pakar hospital 2minggu sekali untuk pantau babies . tapi alhamdulillah saya tak ada lagi masalah sampai bleeding .

Alhamdulillah sis. Semoga kedua bayi sihat membesar. Sis jaga permakanan ya. Makan vitamin (acid folik, zink, calcium, vit D) yang diperlukan dgn konsisten supaya tumbesaran kedua2 anak baik..