pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

sama n sy... fmly xde kembar... fmly suami pon... baru bersalin twin blan 10 taon lpas... alhamdulillah smuanyer dipermudahkan... awk kena jaga kndungan... sayur dan buah kena mkn... dan kena follow ape yg nurse n doc ckap... sbb bru first time...

3y ago

sy xde spotting. n xde cek upt.. awk kena bbyakkan rehat masa awl pregnant... jgn angkat berat... mkn sayur dgan buah bnyak... pastu sy mnum susu hl... sbb masa tu gigi bgkak.... nurse kata baby tarik kalsium mak nyer...