pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Alhamdulillah sis. Semoga kedua bayi sihat membesar. Sis jaga permakanan ya. Makan vitamin (acid folik, zink, calcium, vit D) yang diperlukan dgn konsisten supaya tumbesaran kedua2 anak baik..