pregnat twins

Hye ada x yg preggy twins...sy smlm ada bledding tu yg pergi scan tp mcm terkejut sbb doc ckp sy preggy twin...ada x yg preggy twin share satu uri?nerves la...sbb sy baru 6 weeks 6day....*xde history family twins*

pregnat twins
320 Balas

Satu uri biasa seiras..doa yg baik2 semoga baby sihat..dberi kekuatan pd rahim awak tuk baby membesar..saya pun baru jer bsalin twins..tp xshare uri..klu share uri nanti doc kene pantau lebih sikit biasanya..sbb nk tgok pkmbgn ke2-2 baby..apapun tahniah