Btulkah twins?

Baru baru ni sy bt confirmation pregnancy di klink swasta. Scan mcm nmpk dua janin tp 1 besar dan 1 kecil. Yg kecil belum nmpk jntungnya lg dan doctor tak ckp apa apa tntg twins. Dctor suru dtg lg next week utk confirm kn yg 1 lg tu. Ada tak sapa sapa mcm sy? Bharap sgt dpt twins tp takut 1 lg tu twin tak jadi. Sy baru 7 weeks masa scan #ingintahu

3 Balas

sy dulu mcm tu jugak sis, alhamdulillah twin skrg mbesar dgn sihatnya, ikut ja kata Dr, tggu sminggu dulu pastu scan blik, mudah2an nmpk jntung baby t2 sis ya. smbil tggu tu,doa byk2 ja😊

ada latest update tak sis? konfem twin ke?

2y ago

heheh tak twin.. sorg jer..

insyallah doa baik2