Hai Salam Mommy2.. Saya Preggy Twins Mcda.. Ade Mommy2 Yg Ada Pengalaman Preggy Twins X.. Boleh Share2

Pengalaman mommy2 yg Preggy twins

3 Balas

Saya pun twin... mula2x dulu doktor detect sy twin mcda.. tp lps buat details scan, sy twin dcda.... so far.. bila twin ni doktor consider high risk pregnancy... sy skrg dah masuk week 31...to be frank, kena ready mental & fizikal lebih dr ibu yg pregnant single baby...mcm pengalaman sy bila twin ni kena ready dr segi alahan yg akan kita dpt setiap bulan ke bulan...kena gi check up lebih kerap banding yg pregnant single baby... masuk 6 bln ke atas... perut lg besar banding dgn org lain... nk tido mmg payah... mcm sy skrg ni pun susah nk tido... tp takpa la sbb kita bwk 2 baby dlm rahim kita..tp part paling best bila pergerakan baby dlm perut... sbb seronok bila tgk dua2x baby berlawan menendang2x dlm perut dan rasa tak sbr nk tgk baby2x kuar nanti..semestinya pengalaman plg beharga yg org lain tak bole rasa tp kita dpt rasa bila pregnant twin ni...

Waa.. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Bestnye twins..