HB rendah☹️

Hri ni cek up kt klinik.. Bulan lepas,berat 65kg.. Bulan ni turun jadi 62kg.. HB pun rendah,10.2 je... Macam mana nak tambah berat badan eh.. makan dah mula selera.. tp berat turun lagi... Nak nangis lah macam ni..😔 Boleh bagi tips,senarai makanan dan semangat utk saya tak..🥺

16 Balas

Sy haritu cek up hb 11 je ... dua minggu slps nya alhamdulillah hb naik smpi 12.1 .... Sy banyakkan mkn syur ... Mlm sblom cek up, mkn bendi n bayam then avocado.. air jus Sunquick ais tanpa gula ... Sblom nak g cek up tuh Sy mnum iron tablet n vitamin... Alhamdulillah hb cntik dri 11 ke 12.1