Tambah Berat

hai korang. saya nak tanya macam mana nak tambah berat badan aek sebab berat badan saya 40< pagi tadi checkup pun masih turun 200g. nak kata tak makan tu dah ada selera makan asyik nak makan je tak muntah balik pun. ada suggestion apa apa tak ?😶

1 Balas

Bru bpe week sis?awl2 nie bese kot lmbt naik..sy pn 14 week bru berat naik..lau x kje turun je..kdg tgk bdan jgk..ada yg mkn byk pn berat xnaik2..

8mo ago

haha ok la sis..ngndung kn mmg gtu kot..lg best ngndung2 pn kurus..nnt lps branak kjp je dh kurus blek..