berat badan & HB

macam mana nak kurangkan berat badan? sebab saya bukan jenis makan manis.. makan malam pon x.. lepas tido memang sy xkan bangun malam untuk makan.. cuma selera makan memang bertambah, asyik lapar jer... macam mana nak kurangkan berat badan? asyik naik jer.. stress pulak hm ? dan hb sy hari ni check.. low pulak.. sedih betullah hm.. xtahu macam mana nak kurangkan berat badan ???

1 Balas

Cuba mkn kerap tp dlm kuantiti yg sedikit.. Mknn berlemak, berminyak, fastfood jgn mkn..