Nak tambah berat badan

Mula mula pregnant berat 65kg . Masa trimester pertama alahan teruk , berat turun 63kg . Bila dah 5 bulan berat naik sikit sikit lepastu turun balik . Skrg dah 32 minggu berat hanya 65.5kg . Dari awal pregnt asyik jumpa nurse 2 minggu sekali sbb berat xnak naik . Macam mana nak tambah berat ye? Makan macam biasa je #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

cuba makan benda manis or berlemak

3y ago

saya mkn juga bende manis tp tak selalu sebab sejak pregnt Klau mkn bende manis mesti nk muntah .

Cuba makan buah-buahan

3y ago

sis anggur cuba jgn makan ya kerana dulu nasihat dari nurse