macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Hehe.. tsenyum sy baca ni..kdg pkara happy yg kita & husb aja yg tau nak kongsi dgn kluarga utk 1st time rasa malu..bkn apa..tp ayat awal nk bgtau tu camana kan🤗 better..sis tgu kandungan dh stabil bru bgtau family yaa😍 Mcm sy, skrg dh 20w+ yg tahu sy,husb & 1 2 org siblings husb ja..family belah sy langsung xtau lg..

5y ago

Sama-sama sis 😍😍😍😍