Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

24y/o dah kawen, now preggy buah hati pertama.. doakan saya & bayi sehat 🥰

31 dan Alhamdulillah bunting pelamin 🥳 tgh tnggu due date in May 💃🏼

sy kawin umur 21,bru msok 5 bulan perkahwinan,dan sdang pregnant ank prtama

kawin 19..dapat anak pertama 20 dan tahun ni 24 mnyusul lagi satu 🙊😂

24thun . ank 3 . 1 gugur 4w . meninggal 1 . 1 hidup dh 2y . 1 tgh pregnant

24 tahun last years khawin.. alhamdulillah tahun ni dah jadi parents 😇

15 thun and pernah keguguran sekali tapi alhmdulillah sekarang baru 3week 😊

3y ago

Same mcm saye dlu tapi saye kawin 14 brsalin 15 now umur 20 ank 5tahun , 2tahun & pregnant 5w Nk msuk group WhatsApp x pm saye 0146044001

17...penantian 3 tahun..syukur skrg tngh pregnant yg first 26weeks...

first kawin umur 18,tpi xsmpi sethn bercerai..kawin yg ke2 umur 27

saya 20tahun , target nk kawin umur 25 🤣tapi dah gatal ekk 🤣