😋 Nyum Nyum! Bahagian Mana Paling Anda Suka?

Min paling suka bahagian Thigh! Walaupun orang kata bahagian thigh ni banyak lemak, Min makan je! Mommies suka bahagian yang mana pulak? Ada yang sama dengan Min tak? Angkat tangan!🙋🏻‍♀️

😋 Nyum Nyum! Bahagian Mana Paling Anda Suka?
265 Balas

A.thigh -saya dan husben suke sgt2.. isi dia byk sikit.hehee.. B.Drumstick -anaknya feberet.. c. wings - husben selalu akan abiskan kalau beli bucket..🤣🤣🤣🤣✌🏻

Drumstick and wing, klau order KFC dpat 3jnis ni, sya mkan bahgian thigh dlu, bru mkan wing and last drumstick, tpi klau lapar tak kira bahgian mna dah , smua sedap

sama lah min, bahagian A paling best, second baru B. C tu cari kalau mood nak yg rangup rangup tu pon tak makan yg bahagian isi bebetul amek wing die je 😝

plg x suka part drumstick 😅 mmg xsuka .. suka thigh n wings pling fav wings lah skrg suka makan yg tlg2 ja dgg klu bnyk cm xleh telan 😂

A paling sy suka... kalau xde A, ambik B... klau xde pilihan sngt bru ambil c haha

Drumstick & wings konfem mkn licin……klu bleh tulang2 nya saya mkn….😜

alaa.. sepatotnya ada choice D. Breast sbb mmg suka bahagian isi.. 🤭

A. Thigh 😍 kalau takdak ambik B , klau tak jugak baru ambik C 🤣

sebenar ny suka B tapi sbb kecil sy tukar ke A hahaha sbb besar 🙈

paling suka kepak. kalau takda kepak hilang mood nak makan . hehe