Status Anda Yang Mana, Mommies?

Min tertanya-tanya lah warga TAP ni kebanyakkan nya sedang hamil atau dah mempunyai anak? Angkat tangan sikit mana yang tengah hamil? Min nak tengok hehehe..

Status Anda Yang Mana, Mommies?
165 Balas

C..Tngh tunggu hari je ni..tp baby songsang..Minggu depan kna buat ecv,harap baby bgi kerjasama utk berpusing,perancangan berjaya dan dpt brsalin normal..Doakan saya ye ibu2 semua..

B) asyik nak makan je , tapi haritu checkup berat tak naik jgak padahal badan dah terasa berat sangat 😂 mama dah fikir berat naik mendadak . hihi

C. Trimester 3..tarikh czer 03/01/2022…semoga semuanya d permudahkan.Aaminn🤲🤲..tak sabar nk smbt kelahiran baby🥰🥰

trimester pertama .. 7week.. doakan semoga takde apa2 .. masa 5week scan dokter kata kantung kosong lg 🥺

2y ago

Bila next scan sis?

Baru nikah 5bulan. Doakan sy cpt pregnent. Sy msuk sini sbb nak baca pengalaman2 semua org dan nak cedok ilmu 🙏

A: dn syukur tdi baru check up, sdh nmpak jantung bby🥺🥺 smoga diberi kesihatan yg baik, Amin..

C. Trimester ke 3...due 27.12...baby masih happy in tummy.. Belum ada tanda atau bukaan.. Huhuuuhu

A. 10 week. asyik pening kepala, mual, xda selera makan and nak muntah je klo tgk mkanan.

B Sama-sama kita doakan utk semua mommies and mommies-to-be... 💕❤️💕❤️💕

A - 5+5 weeks pregnant. Alhamdulillah rezeki Allah nak bagi selepas 2tahun menunggu.