Mommies Berkahwin Umur Berapa?

Hehehe...soalan yang Min paling suka! Mommies dekat sini kahwin umur berapa? Ada yang kawin muda seawal 19 tahun tak? Kalau ada angkat tangan, Min nak tengok!

Mommies Berkahwin Umur Berapa?
339 Balas

umur saya 16 tahun... khawen muda.. alhamdulillah sampai sekarang

Kahwin umur 26 hujung tahun . Sekarang 27 tahun dah ada baby 😍

saya 18 , alhamdulillah nak masuk no 2 dah sekarang 21 . uhukssss

20..21 dapat anak..skrg dah 34thn, anak nak masuk 6 org da..🤭

20 tahun kawin , 2021 pregnant & 2022 tggu masa melahirkan 🥰

kwin umur 24 .. alhamdulilah syukur ank sorg perempuan skrg ni

kahwin umur 14 , preg sulung 15 , n now umur 18 tgh preg anak no 2 .

3y ago

Samaaa saye kawin 14 , ank 1 umur 15, 17 gugur, 18 brsalin kedua.. Now 20 waiting ank no3 https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟

Saya kawen masa umur 22thn thn 2013 dpt ank masa 29thn 🥰

kawen umo 25, 26 dpt anak, skrg 33 tgh pregnant anak ke-2..

Saya 2021 - 25. Pregnant 25. Bersalin pun 25. Alhamdulillah