Umur berapa ya waktu ni?🤔

Selamat pagi semua pengguna yang disayangi🥰 Jom berkenalan mengikut kalendar di bawah! Agak-agak berapa ya umur anda semua?😏 Kalau min, min tak wujud lagi ni waktu ni😆 Ada yang sama dengan min tak ya? Angkat tangan sikit🙋

Umur berapa ya waktu ni?🤔
1542 Balas

X lahir lg nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Bila baca ramai mommy yg blm lahir dan umo bawah 1 tahun.. Tetiba iols rasa mcm tua sangat dh nih... Hahaha.. Iols masa nih umo dh 11 tahun dh... 🤭

4y ago

hehe takpe. tua pada usia tak bermaksud tua pada hati. agithcewww😘

belum wujud lagi , mymom n mydad pun belum kenal sesama sendiri , mereka married awal tahun 1999 ,i keluar bulan 12/2000 😊

belum lahir lagi min.. next year baru lahir😆 time ni sy masih dlm proses prsenyawaan lagi dlam perut mama sy😆

masa ni baru 5 tahun🤭😂muda tra tang tang lg...lani dah ada family dh🥺🥺rindu zamn kecik² dlu 😌

bulan 1 January sye dlm perut mak sye baru sebulan usia ku dalam kandungan bulan 8 baru keluar

Tak wujud lagi. Mama Ayah pun tak kahwin lagi. Hahahaha. Bercinta pun belum lagi rasanya.

14 tahun.. rata2 banyak umur masih muda.. ke aku yang paling tua kat sini 😭😭😭

blm lahir lg time nie...mk pon blm knl ngn ayh lg😂...mk bru hbis skolh time nie🙊

sekrng dh 44 thun..... alhmdullh, bru selmttt mlhirknnnn ank yg ke 6.....sume gegirl