Agak-agak berapa ya?

Hi ibu ayah semua🥰 Pernah terfikir tak ya? Agak-agak berapa ya umur ibu dan umur anak sulung ibu 10 tahun akan datang ya?🤔 Kalau min lagi 10 tahun umur 36, anak min 13 tahun😆

Agak-agak berapa ya?
483 Balas

pabila kira umur kita dgn umur anak kita, tetiba fikir pasal akhirat.. tanggung dosa kita tmbah dgn dosa anak kita.. semoga keluarga kita dilindungi oleh Allah s.w.t, ampuni oleh Allah s.w.t .. kembali kepada Allah s.w.t.. smoga anak kita jd anak yang soleh/solehah .. 🤲

saya 37, anak baru 10 tahun 😢 cepatnya masa berlalu. mcm semalam baru rasa habis upsr 😂 rindu zaman kecik2. tapi, dah ada anak 🤣 takpela, sekarang zaman anak pulak

10thn akan datang.. Ibu 45.. Anak 11thn.. Rezeki anak lambat walaupun kawen muda😂😂 Xpelah..ad jgk rezeki anak kan..alhamdulillah .hehe..

anak sendiri pun nak suh orang kirakan umur...adeii jangan marah ya ibu..gurau2.....selamat malam ibu ..dont drink and drive😶

Oh 10 tahun ya? Erm sy 34 tahun, anak sulung 11 tahun sbb skrg 1 tahun lebih, ya tidak?? 😂betul ka kiraan sy?

10 tahun akan dtg jika panjang umur... Mama akan berumur 47 tahun, dan Kakak Najla akan berumur 22 tahun...

maals lh sepuluh tahun apakata sekarag. sekarang ialah mummy dia 37😱 anak sulongnye 10 years old ❤️

10 tahun akn dtg saya 41thn 10 tahun ank sulong 16thn 10 tahun ank 2nd 15thn 10 tahun ank 3rd 10thn

10 tahun akan datang, 39 tahun, anak sulung 11 tahun Alamak tuanya tapi anak kecik lagi 😅😅

10tahun akan datang saya 38thn..anak sulung 18thn. Tak terasa msa begitu pantas berlalu..