saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?

hb rendah apa perlu makan...?

saya dah makan semua nie... tapi hb masih tak naik... kat mana salahnya...?
66 Balas

Cuba makan pati delima Gulsan satu sudu dengan ubat iberet ke maltofer tak kisah lah mana2 time perut kosong. In Shaa Allah menjadi. Dan siapa2 nak cuba, saya jual murah je RM10. Sebab saya beli banyak haritu, tinggal 3 botol. Reason jual - dah nak bersalin, dan hb dah normal. Alhamdulillah. Kalau siapa2 nak tulis pm kat komen ye. Nanti saya drop no.

2y ago

pati delima gulsan... baik sis noted